Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava Ioan Bălan a transmis, miercuri, că, din păcate, liderii PSD Suceava nu sunt în stare să genereze strategii de dezvoltare a județului Suceava care să genereze o viață mai bună pentru suceveni, iar singura lor armă de contracarare a bunei administrații liberale este atacul nejustificat la adresa lui Gheorghe Flutur prin denigrări și înjurături. „Că această coaliție PNL- PSD născută din nevoia unei stabilități guvernamentale în contextul războiului de la graniță, funcționează bine din punct de vedere guvernamental și parlamentar, este real, dar la nivel de județe se pare că nu prea. La Suceava vedem un PNL preocupat în principal de administrație, prin președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur, cât și prin cei peste 60 de primari. Calculele și sondajele, ne arată tuturor că, de departe, prima șansă în câștigarea alegerilor locale prin adjudecare funcției de președinte al Consiliului Județean Suceava o are tot Gheorghe Flutur care este omul politic județean pe care se bazează cei mai mulți dintre suceveni”, a declarat Ioan Balan.

El spune că în aceste condiții agitația la PSD este din ce în ce mai mare și, din disperare, transmit pe toate canalele că al lor candidat pentru președinția CJ Suceava tot crește, de a ajuns să depășească și scorul propriului partid și mai are puțin și depășește suta sociologică și probabil va atinge o cotă spre 120 la sută.

„Acest scor, intenționat greșit, vrea să acopere lipsa PSD Suceava de potențial administrativ, iar goana lor după racolări de tip „Mercato” la primarii PNL, arată de fapt lipsa de candidați viabili care să poată face față în alegerile locale”, a mai arătat Ioan Bălan.

Prim-vicepreședintele PNL Suceava consideră că atacul la care este supus zilnic, din toate părțile, candidatul PNL, președinte în funcție Gheorghe Flutur, arată că de fapt el este candidatul la care se raportează toți ceilalți candidați, iar unele partide aduc deja în Suceava lideri de la București crezând că așa mai pot obține niște procente în plus.

„Gheorghe Flutur este cel mai autentic și mai implicat actor politic din administrația liberală, iar zilele acestea vom prezenta strategia de campanie a președintelui în exercițiu Gheorghe Flutur, bazată pe onorarea promisiunilor făcute în campania din 2020, cu multe alte realizări și cu proiectele de viitor”, a mai declarat deputatul liberal.

Ioan Bălan a constatat că politicienii din PSD Suceava nu au alte arme de a-l ataca pe Gheorghe Flutur decât folosind un limbaj suburban, nedemn de reprezentanții celor care se consideră membrii ai celui mai important partid din România.

„În timp ce politicienii din PSD sunt mânați de rațiuni electorale uneori politicianiste ei se dovedesc incapabili să genereze strategii de dezvoltare a Județului Suceava, aceștia bazându-și campania doar pe denigrare si înjurături. Acestora, le transmit prin versurile lui Eminescu: ”Iar deasupra tuturora va vorbi vreun mititel, Nu slăvindu-te pe tine… lustruindu-se pe el””, a arătat Ioan Bălan.

În final el i-a sfătuit pe cei din PSD Suceava ca atunci când dau publicității rezultate ale unor sondaje de opinie să le arate înainte și unor specialiști întrucât devin penibili pentru că depășesc suta de procente.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava