Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan, a declarat că premierul Victor Ponta trebuie să se implice direct în respectarea plăţilor la proiectul de modernizare a Aeroportului Suceava şi în urmărirea respectării graficului accelerat de executare a lucrărilor. Ioan Balan consideră că dacă premierul Ponta nu va face aceste lucruri, nici al treilea termen de punere în funcţiune a aeroportului sucevean, la 1 august 2015, nu va putea fi respectat.

El s-a declarat îngrijorat de ritmul lucrărilor de la Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava, cu atât mai mult, cu cât această investiţie se face în colegiul, Ioan Balan a subliniat faptul că modernizarea aeroportului este un proiect important pentru dezvoltarea întregii zone.

Liderul PNL Suceava a spus că lucrările de modernizare la aeroport sunt tergiversate şi a atras atenţia că deja au fost depăşite două termene de dare în folosinţă a investiţiilor, noiembrie 2014 şi februarie 2015.

„Cel de-al treilea termen de dare în folosinţă, 1 august, este total nerealist pentru că după un an şi jumătate de la începerea lucrărilor ne aflăm abia la jumătatea investiţiei. Realitatea este că, de fapt, nu au fost decontate la timp de Guvern lucrările facturate, fiind pusă în dificultate financiară şi firma care execută proiectul”, a afirmat Ioan Balan. El a mai adăugat că preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, trebuie să-i atragă atenţia premierului României cu privire la acest proiect. Balan a declarat că deşi 2015 nu este un an cu miză electorală, premierului ar trebui să i se reamintească de „originele sănătoase bucovinene”:

„Poate aşa îl sensibilizăm pe premier să urmărească îndeaproape şi graficul plăţilor şi graficul lucrărilor”, a precizat Balan. Preşedintele liberalilor suceveni a amintit că Victor Ponta s-a lăudat că va sprijini judeţul Suceava, însă în cele din urmă premierul va rata, din funcţia de prim ministru pe care o ocupă acum, inaugurarea proiectului de modernizare a aeroportului sucevean şi finalizarea şoselei de centură a Sucevei. Ioan Balan a spus că cele două proiecte înregistrează întârzieri mari.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava