Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidatul USL pentru funcţia de senator în colegiul nr. 3 Fălticeni, Ovidiu Donţu, a participat în cursul zilei de ieri la sfinţirea a trei fântâni în satul Bogata, comuna Baia. Ovidiu Donţu a fost cel care a finanţat lucrările pentru săpătura la cele trei fântâni, precum şi structura acestora, tubulatura şi mecanismul de scoatere a apei. Slujbele de sfinţire au avut loc în prezenţa a numeroşi localnici care vor beneficia de apa din cele trei fântâni. De remarcat că la slujbele de sfinţire alături de Ovidiu Donţu a fost prezentă şi soţia acestuia, precum şi fiica lor Carina. După oficierea slujbei, candidatul USL pentru funcţia de senator în colegiul nr. 3 Fălticeni a ţinut să sublinieze faptul că astfel momente reprezintă pentru el „momente de împlinire”. „În folclor se spune că dacă ai construit o casă, ai sădit un pom, ai făcut o fântână şi un copil nu ai trăit degeaba pe pământ. Alături de mine este fiica mea, această sfinţire este dovada faptului că am făcut o fântână, la Udeşti am sădit un pom în cadrul unei acţiuni naţionale, iar împreună cu soţia mea am făcut un cămin. Iată de ce consider ziua de astăzi ca pe un moment de împlinire, care ne face să mergem cu un gând curat înainte, în ceea ce avem de făcut pentru România”, a declarat Ovidiu Donţu. Prezent alături de acesta la sfinţirea fântânilor, viceprimarul comunei Baia, Nicolae Scorhan, a ţinut să-i mulţumească atât lui Ovidiu Donţu, cât şi candidatului USL pentru funcţia de deputat în colegiul nr. 4 Fălticeni, pentru implicarea în construcţia celor trei fântâni.

„Pentru contribuţia adusă, eu personal aș numi această fântână,  fântâna domnului Ovidiu Donţu”, a spus viceprimarul din Baia, după slujba de sfinţire a uneia dintre cele trei fântâni. El a subliniat că peste 200 de persoane vor beneficia de apa de la cele trei fântâni, „un lucru extraordinar având în vedere seceta care a fost în acest an”. Viceprimarul comunei Baia a remarcat faptul că de una dintre cele trei fântâni vor beneficia două familii, una cu nouă copii şi una cu patru copii. Nu în ultimul rând, trebuie spus că cei peste 200 de locuitori ai satului Bogata i-au mulţumit lui Ovidiu Donţu pentru implicarea în construirea celor trei fântâni, adăugând că USL este singura formaţiune politică care are candidaţi ce au ascultat problemele reale ale comunităţilor.

 

Ovidiu Donţu a lansat în comuna Baia broşura „Descoperiţi Nordul Voievodal”

Tot în cursul zilei de ieri, Ovidiu Donţu a lansat în mod oficial, în comuna Baia, broşura „Descoperiţi Nordul Voievodal”, în care este prezentat proiectul său pentru dezvoltarea acestei zona a judeţului. „ Acest proiect are în centrul atenţiei faptul că Baia a fost prima capitală a Moldovei. În această broşură vă regăsiţi şi dumneavoastră cu tot ce înseamnă istoria şi cultura acestor meleaguri. Broşura aceasta se află în mapa primului ministru, în mapa preşedintelui Senatului, a preşedintelui Consiliului Judeţean şi a prefectului. Această broşură va fi la toţi cei care vor dori să promoveze această zonă a ţării”, a spus Ovidiu Donţu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava