Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 7 iulie ora 21:35, politiștii Sectiei 11 Politie Rurala Pojorata au fost sesizati la 112 de o femeie din lzvoarele Sucevei că al ei concubin  face scandal.

Apelanta a relatat ca pe 7 iulie în jurul  orelor  16.00, a  izbucnit  un conflict spontan lîntre ea și concubin iar acesta  i-a  adresat amenintari atât ei cât și a mamei sale.

Pe fondul starii de temere create, apelanta a decis să-și ia mama și sa  parasească domiciliul deplasandu-se la un alt imobil proprietate, de pe raza aceleiași localitati.

La scurt timp, concubinul a venit la  respectivul  imobil  dorind  sa  patrundă în incinta acestuia dar nu a reusit întrucât ușa de acces era încuiată.

În  continuare în  jurul orelor  21.00  acesta  a  revenit și din cauză că ușa era încuiata, a spart cu pumnul un ochi de sticla a acesteia.

Părtii vătămate i-a fost intocmit formularul de evaluare a riscului, iar în   urma răspunsurilor date a reieșit faptul că se impune emiterea unui ordin de protectie provizoriu.

Femeia a depus o plangere penala  sub aspectul  savarșirii infractiunii de ,,amenintare” și a declarat că nu se constituie parte civila/vatamată sub aspectul infractiunii de „distrugerea”.

Politiștii au emis ordin provizoriu de protectie pentru o perioada de 5 zile fata de barbat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava