Concert pascal
MOPAN Suceava

În ciuda faptului că au cunoscut faima și sunt unele dintre cele mai celebre vedete de la Hollywood, n-au avut noroc în dragoste. În timp ce unii unii actori și cântăreți se bucură de povești de iubire care durează de ani de zile, alții încearcă din greu să își găsească sufletul pereche. Click! prezintă ce bărbați celebri, doriți de femei din întreaga lume, nu s-au căsătorit niciodată.

Leonardo DiCaprio (48 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuți actori din întreaga lume, ba chiar a fost numit unul dintre „50 cei mai frumoși oameni din lume” de către revista People. Pe de altă parte, actorul a avut relaţii cu unele dintre cele mai frumoase femei din lume, dar se pare că nimeni nu îl va putea face să se căsătorească. Nici măcar Gisele Bündchen, una dintre cele mai bine cotate fotomodele la nivel internaţional, sau fotomodelul Bar Refaeli şi actriţa Blake Lively, nu au reuşit să-l facă pe Leonardo DiCaprio să facă acest pas.

Fanii faimosului cântăreț Enrique Iglesias (48 de ani) au fost puși în alertă în luna iulie a acestui an, când fratele acestuia, Julio Iglesias Jr., a sugerat că s-a căsătorit în secret cu Anna Kournikova, celebra jucătoare de tenis. Enrique Iglesias și Anna Kournikova sunt împreună din 2001 și deși nu au confirmat că s-ar fi căsătorit, rusoaica a adăugat numele Iglesias pe profilul ei de Instagram. „Suntem împreună de 17 ani, deci care este diferența? Cred în căsătorie, dar indiferent dacă suntem căsătoriți sau nu, nu ar face o diferență atât de mare”, declara în 2017 artistul, potrivit E!Online. Tototdată, cei doi au împreună gemenii Nicholas și Lucy, dar și pe mezina Mary.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/barbati-celebri-care-surprinzator-nu-s-au-2306886.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava