Concert pascal
MOPAN Suceava

Competiția care a ținut milioane de fani cu sufletul la gură, Exatlon, a luat sfârșit, iar concurenții s-au întors la familii și și-au reluat planurile. Printre cei care au gânduri mari și proiecte mărețe pentru viitor se numără și Valentin Chiș, cunoscut sub porecla de Bruce în cadrul concursului. El plănuiește să se căsătorească în curând și să lase burlăcia în urmă, potrivit click.ro.

Valentin Chiș este un dansator foarte cunoscut, având de-a lungul timpului colaborări cu nume importante ale industriei muzicale românești, precum INNA sau Lora. El trăiește o poveste de dragoste alături de Diana și sunt un cuplu care a înfruntat multe împreună, printre care perioade lungi de distanță unul față de celălalt, căci Valentin a fost plecat nouă luni în Statele Unite ale Americii cu un proiect de dans, apoi a participat la Exatlon. Distanța nu i-a separat, ci a contribuit la consolidarea sentimentelor pe care le aveau, mai scrie sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/bat-clopotele-de-nunta-pentru-bruce-de-la-exatlon-ce-declarat-fostul-concurent

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava