Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă seara, un tânăr din Suceava, M. Florin, a reclamat la Poliţie că a fost agresat de un tânăr necunoscut în timp ce se afla într-un bar din zona Areni. Tânărul a sesizat faptul că în timpul altercaţiei i-a căzut din buzunar telefonul mobil, pe care ulterior nu l-a mai găsit.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că în cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 14.00, persoana vătămată a mers împreună cu mai mulţi prieteni într-un bar din zona Areni, unde au consumat băuturi alcoolice.

În jurul orelor 18.00, M. Florin, a mers la toaletă, iar când a ieşit, fără motiv, un tânăr necunoscut l-a lovit cu pumnul. Încercând să aplaneze conflictul, victima a ieşit din locaţie cu unul din prietenii săi, autorul a ieşit după el, şi au înceut să se certe până la sosirea unui echipaj al unei firme de pază. Ulterior M. Florin a constatat că în timpul altercaţiei i-a căzut din buzunar telefonul mobil, care nu a mai fost găsit la faţa locului. Valoarea prejudiciului este de circa 80 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi furt calificat, urmând să se dispună procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava