• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un bătrân a fost rănit după ce a căzut dintr-un autobuz al TPL Suceava. Incidentul s-a produs vineri, pe strada Victoriei din Suceava. Șoferul autobuzului, un bărbat de 55 de ani, a oprit în staţia pentru mijloace de transport în comun „Corduș”, ce nu este prevăzută cu alveolă şi a deschis uşile pentru a coborâ pasagerii, iar după ce s-a uitat în oglinda retrovizoare și a închis uşile, a auzit un strigăt din autobuz.

În acel moment a deschis din nou uşile, iar un localnic de 71 de ani, a căzut din autobuz pe carosabil, fără ca vehiculul să fie în mişcare. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a pasagerului. Șoferul autobuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava