MOPAN Suceava

Trei minori din Șcheia au fost reținuți de polițiști după ce au fost prins în timp ce furau bunuri dintr-o hală. În după amiaza zilei de sâmbătă, Poliția comunală Șcheia a fost sesizată cu privire la faptul că persoane necunoscute sustrag bunuri dintr-o hală dezafectată, amplasată în spatele unei societăți comerciale din localitate și al cărui administrator este plecat în străinătate.

Patrula deplasată la fața locului a găsit o căruță în care se aflau mai multe bunuri și patru persoane, care, la vederea echipajului au plecat și au aruncat bunurile sustrase pe drum, iar unul dintre autori, a sărit din atelaj și a fugit peste câmp.

Polițiștii i-au urmărit pe autorii furtului, fiind solicitat şi sprijinul unui alt echipaj de jandarmi. Astfel, forțele de ordine au format două echipe de căutare şi acoperire a zonei, fiind interceptat și încătușat unul dintre autori, respectiv un minor de 16 ani, din comuna Șcheia.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în după amiaza zilei de sâmbătă, minorul de 16 ani reținut, alături de alți doi minori, unul de 16 ani și unul de 13 ani, toți din comuna Șcheia au pătruns prin efracție în hala dezafectată și au sustras diverse piese și jante auto, calorifere din fontă, precum și bunuri de uz casnic, prejudiciul fiind de circa 6.000 lei.

Bunurile sustrase și abandonate de făptuitori în timp ce erau urmăriți au fost recuperate în totalitate.

Ceilalți făptuitori au fost depistați ulterior de polițiști, aceștia recunoscând fapta comisă.În cauză s-a dispus reținerea pentru 24 de ore, a celor trei minori de 16 ani, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, ce au fost încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru stabilirea măsurilor legale ce se impun.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
PNL - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava