MOPAN Suceava

BBC EARTH va difuza în premieră pe data de 31 mai de la ora 19:00, producția documentară de referință Africa, care prezintă continentul african dintr-o perspectivă nouă, așa cum nu a mai fost văzut până acum. Minunat, surprinzător, dramatic și captivant, acest serial uimitor, narat de Sir David Attenborough, ne arată Africa într-o lumină complet nouă.

De la frumusețea și seninătatea Munților Atlas până la CapulBunei Speranțe, de la junglele clocotitoare ale Congo-ului și până la spumosul Ocean Atlantic: aceasta este o călătorie în cinci regiuni diferite ale unui continent uimitor de variat, în care telespectatorii sunt puși față în față cu creaturi fascinante ce trăiesc în sălbăticia acestui peisaj extraordinar.

Bogata diversitate a Africii joacă un rol foarte important în documentar: păduri tropicale neexplorate, lanțuri muntoase care nu au mai fost niciodată filmate și chiar zone de deșert acoperite de zăpadă, toate acestea sunt surprinse în documentar alături de comportamentele nemaiobservate până acum ale unora dintre cele mai cunoscute animale sălbatice. În miezul tensiunii dinamice dintre peisaj și creaturile sălbatice veți descoperi drama, frumusețea și puterea acestui tărâm maiestuos: păsări sabot care se luptă pentru putere, șopârle șugubețe care vânează de pe spatele leilor și girafe care iau parte la bătăi feroce.

Africa este o serie documentară de cinci episoade a câte 50 de minute, care promite întâlniri intime, față în față, cu animale sălbatice extraordinare, care se aventurează în locuri cu adevărat neexplorate și captează comportamente nemaiobservate. Africa va fi difuzat pentru prima dată la BBC EARTH, canalul de televiziune care își propune să inspire publicul din întreaga lume cu peisaje, povești și personaje incredibile din lumea naturii.

Emoția începe de la primul episod

Africa, în primul episod duce telespectatorii în Kalahari, această frumoasă regiune situată în sud-vestul Africii în care două deșerturi extraordinare stau așezate unul lângă celălalt. Apa nu este la îndemâna oricui, și totuși aceste două deșerturi sunt pline de viață, creaturile care trăiesc aici au răsturnat regulile supraviețuirii. Pregătiți-vă sa descoperiți lumea mangustelor inteligente, a păsărilor viclene sau a rinocerilor recalcitranți și lăsați-vă surprinși de cea mai mare luptă filmată vreodată între două girafe.

Presa internationala despre documentarul Africa:

„Ultima serie documentară a BBC despre natură este una dintre cele mai rafinate și detaliate de până acum…Echipa din spatele Africa are o abilitate de a găsi o poveste în evenimentele pe care le filmează care lipsește cu desăvârșire în multe alte documentare” – Metro

„O călătorie magică în sălbăticie…Lupta girafelor nu a lăsat loc de menajamente. A fost extraordinar să privești aceste creaturi grațioase și suple cum își legănau gâtul ca niște bile de demolare” – Daily Telegraph

„Noua serie BBC a lui David Attenborough captivează…Dacă ai crezut că ai văzut tot ceea ce Africa putea să ofere, această nouă serie arată faptul că nu am făcut decât să privim la suprafață…până acum.” – Mirror

„Lupta girafelor este extraordinară…un spectacol captivant și o măiestrie în filmare” – Guardian


Despre BBC EARTHBBC EARTH este un brand factual global care își propune să inspire publicul din Marea Britanie și din întreaga lume cu peisaje, povești și personaje incredibile din lumea naturii. Din punct de vedere comercial și internațional, brand-ul este gestionat de BBC Worldwide, divizia comercială a BBC. Încă de la lansare, brand-ul s-a dezvoltat prin mai multe platforme de televiziune, evenimente live, social media, atracții turistice, lansări și proiecții în cinematografe și online pe BBC.com. Din 2015, brand-ul BBC EARTH va lansa la nivel internațional o serie de programe noi, menite să-i ofere publicului conținut factual premium.

 

Despre BBC Worldwide. BBC Worldwide este principala divizie comercială a British Broadcasting Corporation (BBC). Viziunea sa este de a crește brand-urile, publicurile, încasările și reputația BBC în lume. Acest lucru este atins prin investițiile în continut și prin comercializarea și difuzarea acestuia de către BBC la nivel global, în acord cu standardele și valorile BBC. De asemenea, businessul promovează la nivel global creativitatea britanică.

 

În 2013/2014, BBC Worldwide a generat profituri de 157,4 milioane de lire sterline, vânzări de 1.042,3 milioane și a returnat 173,8 milioane de lire sterline către BBC. Pentru informații detaliate cu privire la performanța BBC, vă rugăm vizitați: http://www.bbcworldwide.com/annualreview

bbcworldwide.com
twitter.com/bbcwpress

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava