Concert pascal
MOPAN Suceava

Ben Affleck se pare că o vrea pe Jennifer Garner înapoi în viața lui. A trecut aproape un an de când cei doi au anunțat că se despart, după un mariaj de 10 ani, însă au încă o relație apropiată. După ce au mers împreună cu cei trei copii ai lor, de mai multe ori, în diferite vacanțe și după ce au fost văzuți sărutându-se, surse apropiate celor doi au declarat că Ben nu vrea să-și piardă soția, potrivit contactmusic.com.

„Ben o vrea pe Jen înapoi.”, a spus o sursă pentru People, în timp ce o alta a adăugat: „Ben vrea să se împace cu ea. O vrea înapoi.”

De partea cealaltă însă, Jennifer nu este pregătită pentru o eventuală împăcare: „Jen nu este pregătită să-l accepte din nou pe Ben în viața ei. Ben nu a fost niciodată prea bun singur și nici acum nu este. Dar lucrează mult în ceea ce-l privește. Chiar s-a schimbat mult.”, a spus o altă sursă, potrivit ContactMusic.

Dar, deși mai discută încă despre divorț, Ben și Jennifer pun pe primul loc vacanțele de familie. „Au grijă de copii cât de bine pot. Iar relația asta ce o au acum chiar funcționează pentru ei.”, a spus un alt apropiat al cuplului, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava