Concert pascal
MOPAN Suceava

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav nu mai formează un cuplu de aproape un an, dar cei doi sunt prieteni de dragul fetiţei lor, Sofia, în vârstă de doi ani şi şapte luni. Zilele trecute, blondina a fost invitata fostului său soţ la emisiunea „Vulturii de noapte” de la Kanal d, unde a acceptat să intre în jocul producătorilor şi să facă glume pe seama celui care i-a fost partener. Victor a dat startul seriei de înţepături, iar Bianca a răspuns pe măsură, atingând mai în glumă, mai în serios subiectul pensiei alimentare, potrivit click.ro.

„Victor, te-ai lăudat că îţi merge foarte bine de când ai divorţat şi da, uite, mă uit în jurul tău şi îmi dau seama că nu ai exagerat deloc. Pe bune. Platoul scump, lumini mişto, emisiunea ta pe care o prezinţi stând jos confortabil pe un fotoliu… O emisiune în care oamenii te privesc şi la care nu se uită peste umărul tău în spate ca să vadă harta. Felicitări! Apropo de asta, că îţi merge foarte bine, zilele următoare te invit la o cafea pentru a discuta despre majorarea pensiei alimentare. Nu te speria. Eu ţin cont de faptul că nu este emisiunea ta şi că eşti doar unul dintre cei trei prezentatori”, a spus blondina, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/bianca-dragusanu-i-cerut-lui-victor-slav-mai-multi-bani-pentru-pensia-alimentara

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava