Concert pascal
MOPAN Suceava

Bianca Drăgușanu este doborâtă de durere, după ce medicul Călin Doboș, cunoscut drept chirurgul estetician al vedetelor, s-a stins din viață miercuri, în urma unui tragic accident de motocicletă. Diva a oferit primele declarații în exclusivitate pentru Click!. Bianca nu poate crede că, cel care i-a fost nu numai medic, dar și un prieten de nădejde, a murit.

”A murit Doboș, nu-mi vine să cred, era prietenul, meu sunt terminată, efectiv nu-mi vine să cred. Este îngrozitor. Nu pot să cred așa ceva, nu-mi revin, e ceva ce nu vrei să se întâmple. Are un băiat, familia e distrusă, nimeni nu se aștepta, e o tragedie.”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Click!.

Călin Doboș s-a stins din viață în seara de miercuri, 26 octombrie, la vârsta de 48 de ani, după ce a avut un accident de motocicletă pe podul Basarab. Chirurgul a pierdut controlul autovehiculului și a ricoșat pe carosabil. Autoritățile au intervenit imediat și au aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, acesta nu a mai putut fi salvat.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/bianca-dragusanu-in-lacrimi-coplesita-de-durere-2215659.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava