Concert pascal
MOPAN Suceava

Bianca Drăgușanu (41 de ani) a câștigat războiul pornit în instanță cu Claudia Pătrășcanu (44 de ani)! Asta după ce diva a decis, în urmă cu două luni, să o dea în judecată pe cântăreața de muzică ușoară, după ce aceasta a făcea, de fiecare dată, când avea ocazia, în spațiul public, cu ou și cu oțet, potrivit click.ro.

În urma analizării cazului, s-a decis ca Bianca Drăgușanu să aibă câștig de cauză în acest proces. Fericită din cale afară, blondina a dorit să împărtășească bucuria din inima sa și cu prietenii săi virtuali.

„Mulțumesc avocatei mele Mocanu Amel și Onoratei Instanțe. Dragilor trăim într-o țară civilizată unde justiția este corectă și se aplică corect în orice situație. Așadar vă îndemn, nu vă mai lăsați batjocorite, jignite, denigrate sau intimidate de oameni răi sau fără scrupule”, a scris Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Instagram, conform sursei citate.

Surse apropiate din anturajul Biancăi Drăgușanu și al Claudiei Pătrășcanu, au oferit mai multe detalii despre scandalul dintre cele două dive. Ba mai mult, acestea au declarat pentru Click!, că artista Claudia Pătrășcanu se comportă ca o femeie geloasă.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/bianca-dragusanu-a-castigat-procesul-in-fata-2262453.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava