• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au despărțit la finalul unei veri fierbinți, în care s-au distrat și au ținut capul de afiș cu relația lor plină de suișuri și coborâșuri. De data aceasta, și-au spus adio de tot, dacă ar fi să ne luăm după cele declarate de fosta prezentatoare de la Kanal D, care a recunoscut că nu mai are nicio treabă cu bogătașul englez, notează click.ro.

„Suntem despărțiți, acesta este adevărul! Noi nu mai avem de multă vreme o relație și nu mai împărțim nicio situație! Fiecare cu viața lui, nu mă mai interesează subiectul”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru wowbiz.ro, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/bianca-dragusanu-s-despartit-de-tristan-tate-nu-ma-mai-intereseaza

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava