Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute handbaliştii de la CSU Suceava au efectuat un turneu de pregătire la Chişinău. Echipa suceveană a deplasat în capitala Republicii Moldova un lot fără jucătorii Răzvan Dumitraş, Ioan Tcaciuc, Alin Roşu, Gabriel Burlacu şi portarul Vasile Tcaciuc, dar cu cinci nume noi, Florin Ciubotariu, Neniţă, Panait, Bahan şi Leţu.
În prima partidă CSU Suceava a învins Olympus Chişinău cu 29-26, iar în cea de-a doua a cedat la diferenţă de zece goluri în faţa ucrainenilor de la Portovik Yuzhnii.
„A fost un turneu deosebit de util pentru noi în special pentru că am avut posibilitatea să-i urmărim la lucru pe jucătorii nou veniţi. Dacă în ceea ce-l priveşte pe Florin Ciubotariu suntem convinşi de ce poate, în privinţa celorlalţi ne vom hotărî pe parcursul acestei săptămâni.
Primul meci pe care l-am făcut a fost unul bun, în cel de-al doilea lipsa de omogenitate a echipei noastre fiind simţită din plin. Mai avem doar un singur joc oficial în acest an, pentru ca apoi să analizăm ce a fost bun şi ce a fost mai puţin reuşit în prima parte a campionatului şi să vedem ce putem face pentru a ne îmbunătăţi jocul” a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Răzvan Bernicu.
Formaţia suceveană va mai evolua într-un singur meci în Liga Naţională în acest an, duminică 8 decembrie, acasă cu vicecampioana României Ştiinţa Bacău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava