Sarbatoarea Muntelui 2019

Cobrex Trans a anunțat, astăzi, că vânzările online de bilete de avion pentru zborurile din Suceava către București, Madrid și Verona vor începe pe data de 23 aprilie 2018. Inițial vânzările de bilete trebuiau să înceapă pe 16 aprilie 2018. Astăzi, compania Cobrex Trans a publicat pe site-ul propriu noua dată de la care vor putea fi cumpărate bilete. Începînd cu data de 14 iunie, firma Cobrex Trans Brașov va opera zboruri de pe Aeroportul Suceava către București, Verona și Madrid. Pentru fiecare destinație zborurile vor fi efectuate în zilele de luni și joi cu aeronave de tip Boeing 737-300 cu o capacitate de 148 de locuri.

Prețurile pleacă de la 60 de euro pentru București, de la 140 de euro pentru Madrid și de la 110 euro pentru Verona. Prețurile includ bagajul de cală și catering cald la bordul aeronavei.

Biletele vor putea fi achiziționate folosind pagina proprie www.cobrextrans.com, platforma internațională de vînzări de bilete și servicii www.worldticket.com sau direct de la agenția de ticketing din incinta Aeroportului de la Salcea, dar și de la agențiile de turism partenere din Suceava, Botoșani, Vatra Dornei și Fălticeni.

În prezent, de pe Aeroportul Suceava operează zboruri compania Tarom spre București și Wizz Air către Londra-Luton, Milano-Bergamo, Roma-Ciampino și Bologna.

 

Biletele pentru zborurile Cobrex Trans din Suceava către Madrid, Verona și București pot fi cumpărate începând cu 23 aprilie 2018, 10.0 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Turism
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava