Concert pascal
MOPAN Suceava

Comitetul guvernatorilor Academiei de Film Americane a votat eliminarea celor doi cineaşti din organizaţia care acordă premiile Oscar, „în acord cu standardele de comportament” pe care organismul le-a adoptat în urmă cu un an, informează contactmusic.com.

Comitetul a continuat „să încurajeze standardele etice care cer membrilor să susţină valorile Academiei privind respectul pentru demnitatea umană”, citează The Guardian, conform sursei citate.

Ştirea vine după ce, săptămâna trecută, Bill Cosby a fost găsit vinovat că a drogat şi a abuzat sexual o femeie în urmă cu 14 ani. El riscă să petreacă până la 10 ani de închisoare pentru fiecare dintre cele trei dăţi în care a abuzat-o sexual pe Andrea Constand, în vârstă de 45 de ani, la locuinţa sa din Philadelphia. Numele actorului a fost înlăturat şi din Academia Americană de Televiziune, cea care acordă premiile Emmy, şi şi-a pierdut şi diploma onorifică primită din partea Universităţii Yale. Bill Cosby aşteaptă sentinţa.

Roman Polanski, care a câştigat un Oscar în 2003 pentru regia filmului „The Pianist”, a fost în autoexil încă din 1978, după ce a fost acuzat că a agresat sexual o adolescentă în vârstă de 13 ani. Deşi nu mai este acum membru al Academiei, trofeul îl poate păstra.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava