Concert pascal
MOPAN Suceava

Billie Eilish își face debutul în industria de beauty și își va lansa, luna viitoare, propriul parfum, informează contactmusic.com. Acesta se va numi simplu ‘Eilish’.

Artista în vârstă de 19 ani a mărturisit că visează să își lanseze propriul parfum „de un milion de ani”, pentru că nu reușea niciodată să își găsească combinația perfectă de arome/

Într-un interviu pentru revista Allure, ea a spus: „Mi-a venit ideea de a crea un parfum în urmă cu un milion de ani. Mereu mi-am dorit să fac asta. Căutam aroma din mintea mea – vanilie, cacao, musk, ambră, trandafir și lemn.”

Billie Eilish are sinestezie, și spune că a fost întotdeauna atrasă de parfumurile ce au culoarea chihlimbarului. Sinestezia este abilitatea de a experimenta unul dintre simțuri prin celălalt. În acest caz, Eilish poate mirosi literalmente culorile.

Autoarea hit-ului ‘bad guy’ și-a dorit ca parfumul să fie „sexy mental” și să creeze o legătură intimă între cel care îl poartă și cei care îl miros. Cât despre sticlă, aceasta a fost realizată sub forma unui bust metalic. „Mereu am fost atrasă de gâturi, clavicule și mușchii de pe spate, umeri – aceste părți mi se par foarte frumoase. Am vrut să accentuez frumusețea lor fără ca rezulatul să fie unul sexualizat. Nu am vrut să fie ceva sexy din punct de vedere fizic. Am vrut să fie ceva sexy mental.”, a mai spus Billie Eilish, potrivit sursei citate.

Parfumul este unul vegan, la fel ca celebra artistă, realizat 100% din ingrediente „curate”. Va fi lansat în noiembrie și va costa 68 de dolari.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava