Concert pascal
MOPAN Suceava

Gwen Stefani spune că se simte „inspirată” de iubitul, Blake Shelton, care este „un om extraordinar din cap până în picioare”.

Cântăreaţa simte că Blake i-a schimbat viaţa. Ea a spus, potrivit contactmusic.com: „Este băiatul meu de acasă. Este partenerul meu. Este un om minunat din cap până în picioare şi mă simt recunoscătoare pentru asta. Îl laud în fiecare show! Mă inspiră atât de mult. Mi-a schimbat viaţa.”

În cadrul aceluiaşi interviu, artista în vârstă de 48 de ani – care are trei copii împreună cu fostul ei soţ, Gavin Rossdale, pe Kingston, în vârstă de 12 ani, pe Zuma, în vârstă de nouă ani, şi pe Apollo, în vârstă de patru ani – a mai spus că îşi adoră familia, dar, de asemenea, îi face plăcere să concerteze ori de câte ori are ocazia. „Mă pricep foarte bine şi îmi face deosebită plăcere să am grijă de copiii mei şi să fac tot ce trebuie să facă o mamă şi să ies cu drăguţul meu Blakey şi toate astea, dar când urc pe scenă relizez că ador să fac şi acest lucru şi îmi spun mereu ‘Da, am nevoie încă şi de această atenţie. Îmi place’. Aşa că, îmi place tot ce fac.”, a mai spus Gwen Stefani pentru ‘Good Morning America’, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava