Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Cântăreţul/compozitorul Bobby Brown a mărturisit că ultima sa ‘vizită’ la închisoare, în 2013, l-a determinat să facă unele schimbări majore în viaţa sa, una dintre cele mai importante fiind renunţatul la droguri. Muzicianul a subliniat că „niciodată, niciodată” nu vrea să se mai întoarcă în spatele gratiilor.

El a declarat în timpul unei emisiuni de televiziune, potrivit contactmusic.com: „Închisoarea m-a determinat să mă las de droguri. Niciodată nu mi-am dorit să mă întorc la închisoare. Nu vreau să mă mai întorc acolo niciodată, niciodată.”

Bobby Brown a mai spus, în cadrul aceleaşi emisiuni, că nu şi-a dorit niciodată ca ai săi copii, Landon, 30, LaPrincia, 26, Bobby, 24, Casius, lapte, Bodhi, un an şi jumătate, şi regretata sa fată Bobbi Kristina, care era în viaţă la acea vreme, să îl vadă „în acea lumină”.

Bobby Brown a explicat: „Nu am vrut ca ai mei copii să crească şi să mă vadă în acea luminp. Mereu am fost genul de persoană care vrea să evolueze, să fie mai bună pe zi ce trece – dacă ieri am fost rău, vreau să fiu mai bun următoarea zi, mai ales pentru copiii mei. Ei reprezintă totul pentru mine, totul. Nu aş fi fost astăzi aici dacă nu ar fi fost ei. Aşa că, încerc să fiu cât de puternic posibil, pentru ei, zi de zi.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava