Concert pascal
MOPAN Suceava

Bobbi Kristina a fost găsită inconştientă într-o cadă, pe 31 ianuarie 2015, şi a murit şase luni mai târziu după ce a fost indusă în comă de către medici, potrivit contactmusic.com. Bobbi Kristina a murit în iulie 2015, la vârsta de 22 de ani.

Nick Gordon a fost găsit responsabil de moartea fetei lui Whitney Houston şi a lui Bobby Brown, Bobbi Kristina Brown, potrivit sursei citate. Vineri, 16 septembrie, această decizie a fost comunicată de un judecător american din Fulton, Jackson Bedford, într-un proces civil. Nick Gordon ar fi trebuit să fie prezent în sala de tribunal în momentul anunţării verdictului din acel proces, însă nici el, nici avocatul lui nu s-au prezentat.

În conferinţa de presă care a avut loc după proces, avocatul lui Bobbi Kristina a spus: “Astăzi, am reuşit, în sfârşit, să ajungem la finalul călătoriei în care am pornit pentru a-i face dreptate lui Bobbi Krisitna Brown. Curtea este de acord cu noi, Domnul Gordon este vinovat, din punct de vedere legal, de moartea ei. Singurul lucru pe care trebuie să îl mai stabilim este valoarea vieţii ei. Intenţionăm să facem şi acest lucru.”

Rapperul Bobby Brown consideră că Nick Gordon se face vinovat de decesul fetei sale. Familia Brown a spus că Nick Gordon i-a administrat lui Bobbi Kristina “un cocktail mortal”. Raportul autopsiei şi analizele toxicologice au arătat că decesul lui Bobbi Kristina Brown s-a produs prin “înecare, asociată cu un consum de droguri”, în special marijuana, alcool, sedative şi alte medicamente împotriva anxietăţii, dar şi “o substanţă derivată din cocaină” şi morfină.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava