Concert pascal
MOPAN Suceava

În urmă cu o lună şi jumătate, Bodo de la Proconsul (48 de ani) şi soţia sa, Loredana, au adoptat doi băieței, ambii frați, după cum a povestit solistul pentru Click!. Cei doi au terminat deja procedura de adopţie şi, acum, sunt în acte părinţii micuţilor. Cei doi au împărtășit această experiență.

“Pentru mulţi români treaba cu adoptatul este o decizie greu de luat pentru că e foarte multă hârţogăraie şi mult timp de aşteptat şi procedura nu e tocmai pe placul oamenilor şi al copiilor, eu am simplificat un pic lucrurile. Am luat, la început, în plasament, definitiv, doi frăţiori şi i-am dus acasă. (…) Copii după o anumită perioadă au devenit adoptabili, noi am optat să-i adoptăm pentru că aveam prioritate fiind familia de plasament definitiv. (…) Când i-am vazut şi am aflat că sunt frăţiori şi s-ar putea să nu aibe nicio şansă, mi-a venit în cap doar o întrebare: cine eşti tu să te joci de-a Dumnezeu? În momemtul ala m-am uitat la soţia mea si am zis că mergem mai departe.”, a povestit solistul de la ProConsul pentru daddycool.ro.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/bodo-de-la-proconsul-cine-esti-tu-sa-te-joci-de-dumnezeu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava