• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cel de-al treilea lungmetraj din seria “Codul lui Da Vinci”, “Inferno”, regizat de Ron Howard, și în care românca Ana Ularu (31 de ani) joacă alături de Tom Hanks și Felicity Jones, a avut premiera mondială în weekend, la Florența, potrivit click.ro.

Ana a strălucit pe covorul roșu într-o rochie din mătase albastră, care i-a pus în evidență talia și bustul, însă zâmbetul a fost cel mai important accesoriu al ei. Fotografii au surprins-o într-un moment delicios alături de marele Tom Hanks, cei doi râzând în hohote, de parcă s-ar cunoaște de o viață, mai scrie sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-bine-se-distreaza-romanca-noastra-alaturi-de-tom-hanks

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava