Concert pascal
MOPAN Suceava

Bogdan Vlădău a făcut confesiuni inedite de pe vremea când activa cu succes în lumea modelling-ului. Look-ul și șarmul l-au adus în fața unui moment inedit, când ar fi putut ajunge pe lista cuceririlor marelui creator de modă Giorgio Armani. Modul cum a decurs propunerea indecentă a fost complet neașteptat, potrivit click.ro.

„Aveam 25-26 de ani. M-am dus la o agenție mare. Aveam un booker care era de o altă orientare sexuală. În general, în genul astă de business, majoritatea sunt… fotografii, creatorii de modă. Acum nu am nimic cu treaba asta, dar atunci eram un pic homofob.”, a precizat Bogdan, conform sursei citate.

Faimosul creator de modă a ajuns acum la vârsta de 87 de ani. Povestea în care a fost implicat Bogdan Vlădău, în vârstă de 43 de ani, s-a petrecut acum aproximativ 17 ani. „Fusesem cu o zi înainte la restaurantul lui Armani din Milano. Eram cu niște prieteni români care veniseră acolo. Și era și ‘il signore’, că așa-i zic italienii lui Giorgio Armani. Toți românii mei voiau să facă poză cu el. Și m-am dus la el și l-am rugat să facă poză. Am văzut că a zâmbit și că era drăguț. Așa e el, nu mă așteptam la alte…”, a povestit Bogdan în podcastul lui Măruță.

A doua zi, bookerul său i-a spus că „il signore” l-a plăcut la restaurant.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/bogdan-vladau-curtat-de-giorgio-armani-639364.html#gal=wMWhlQ3b29&gal_i=0&gal_fs=0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava