Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu și-au început relația în 2009. Dragostea lor a durat numai un an, însă a fost una cu năbădăi, condimentată cu certuri, împăcări, și sfârșindu-se atunci când Bianca a fost prinsă pe picior greșit, amintește click.ro.

Deși au trecut mai bine de șase ani de zile de atunci, se pare că designerul nu a trecut nici acum peste acea perioadă din viața lui. Bianca are acum o familie cu Victor Slav, însă Botezatu parcă tot mai visează să se împace cu ea. Cel puțin asta reiese din declarațiile făcute marți seară (25 octombrie) la emisiunea lui Capatos. „Eu v-am spus că Bianca o să reușească să-și facă o familie. Eu am spus că va fi o mamă model, o femeie model. Eu mi-am dat seama de ce va ajunge. Sunt uimit de felul minunat în care arată în continuare, chiar și după ce a devenit mamă”, a declarat Botezatu, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/botezatu-inca-o-mai-iubeste-pe-dragusanca-daca-ramane-singura-usa-mea-e-deschisa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava