• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu și-au început relația în 2009. Dragostea lor a durat numai un an, însă a fost una cu năbădăi, condimentată cu certuri, împăcări, și sfârșindu-se atunci când Bianca a fost prinsă pe picior greșit, amintește click.ro.

Deși au trecut mai bine de șase ani de zile de atunci, se pare că designerul nu a trecut nici acum peste acea perioadă din viața lui. Bianca are acum o familie cu Victor Slav, însă Botezatu parcă tot mai visează să se împace cu ea. Cel puțin asta reiese din declarațiile făcute marți seară (25 octombrie) la emisiunea lui Capatos. „Eu v-am spus că Bianca o să reușească să-și facă o familie. Eu am spus că va fi o mamă model, o femeie model. Eu mi-am dat seama de ce va ajunge. Sunt uimit de felul minunat în care arată în continuare, chiar și după ce a devenit mamă”, a declarat Botezatu, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/botezatu-inca-o-mai-iubeste-pe-dragusanca-daca-ramane-singura-usa-mea-e-deschisa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava