Concert pascal
MOPAN Suceava

Boxul sucevean a cucerit patru medalii, toate de bronz, la Campionatul Național de cadeți, care a avut loc de curând la Craiova.

CSM Suceava a fost reprezentată la competiție de Constantin Vodă și Șerban Stoica, care au împărțit ultima treaptă a podiumului de premiere la categoria de greutate 40 de kilograme, unde primele poziții le-au revenit lui Andrei Alexandru Fleșeriu (Sibiu) și Darius Florin Sîrbu (Constanța).

„Am început competițiile oficiale obținând două medalii de bronz la campionatul național de cadeți. Rezultatul este meritul sportivilor care au munict din greu pentru a ajunge la marea performanță. Suntem un club mic, dar avem copii care își doresc enorm să ajungă printer cei mai buni”, a declarat antrenorul Andu Vornicu, care a dorit să mulțumească pentru sprijin sponsorilor Promo Plus, Inter Conti, Trutzi, Ceaunul Bunicii și Industrial Pizza șă nu în ultimul rând Primăriei și Consiliului Local.

Medalii de bronz au obținut și fălticenenii Iulian Bulețică (categoria 52 de kilograme) și Cristian Bereznicu, pregătiți de la clubul Șomuz de Vasile Nistor și Cristinel Onofrei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava