Concert pascal
MOPAN Suceava

Sportivii Liceului cu Program Sportiv și ai Clubului Sportiv Școlar din Suceava au luptat pentru medalii la Campionatul Național Școlar de lupte greco-romane, care a avut loc zilele trecute, la Lugoj.

Tinerii luptători juniori II, pregătiți de antrenorii Valerică Gherasim și Andrei Bolohan, au reușit să urce de patru ori pe podiumul acestor naționale, câștigând trei titluri de campion și o medalie de bronz. La categoria 60 de kilograme, Bogdan Pop a avut un parcurs foarte bun și a câștigat finala categoriei în fața unui sportiv foarte bun al gazdelor. La categoria 65 de kilograme, Ioan Bălan a reușit să ajungă în finală și să câștige aurul național, al treilea titlu de campion național revenindu-i lui Cosmin Mihalache, luptător ce s-a impus fără probleme în finala categoriei 92 de kilograme. Medalia de bronz a fost obținută de Teodor Vodă, la categoria 45 de kilograme. În urma acestor rezultate, LPS CSȘ Suceava s-a clasat pe primul loc în clasamentul general al cluburilor sportive școlare la acest Campionat Național.  După un turneu internațional în Turcia, Bogdan Pop și Cosmin Mihalache vor participa la un turneu internațional în Croația, cu lotul național de juniori II, în timp ce Ioan Bălan și Bogdan Pop sunt în lotul României pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European, ce va avea loc în luna iulie la Baku, în Azerbaidjan. Mai mult, cei trei luptători suceveni vor intra pe saltea și la Internaționalele României de juniori II, la începutul lunii mai, la București.  

„Mulțumim tuturor celor care au contribuit la obținerea acestor performanțe notabile: profesorii de educaţie fizică și sport Florin Daniel Ruști și Mihai Pop, îndrumători, Primăria și Consiliul Local Suceava, IŞJ Suceava, inspector de specialitate, profesor Adrian Boicu, DJTS Suceava și domnul director Petru Enache pentru susținerea și promovarea luptelor în județul Suceava, conducerii LPS și CSM SUCEAVA, colectivului de profesori de la LPS SUCEAVA, familiilor acestor minunați sportivi, sponsorilor Caba Sevi (Restaurant Melody), Vali Stănuț, George Andronic, dar și foștilor luptători care au fost mereu lângă noi, susținându-ne moral și uneori fizic, dar și colegului antrenor de la CSM Suceava, Daniel Ciubotariu”, a explicat antrenorul Andrei Bolohan, care alături de colegul Valerică Gherasim se ocupă de pregătirea luptătorilor de la LPS CSȘ Suceava.

La finalul lunii mai, sportivii suceveni vor lupta pentru medalii la Campionatul Național Individual pentru juniori II, ce va avea loc la Constanța.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava