Concert pascal
MOPAN Suceava

Campionatele Naţionale de box pentru juniori, găzduite pe parcursul săptămânii trecute de municipiul Târgu Jiu a prilejuit o comportare remarcabilă pentru suceveanul Sami Kutkut. Chiar dacă nu a fost cotat printre favoriţi, pugilistul legitimat la Clubul Sportiv Municipal s-a dăruit meci de meci, a crezut în şansa sa, izbutind să devină vicecampionul categoriei 70 de kilograme după ce a lăsat în urma sa boxeri mult mai bine cotaţi.
„Este o performanţă deosebită, pe deplin meritată de acest băiat, care a cucerit medalii an de an la întrecerile naţionale, şi care progresează continuu. Am crezut mult în Sami, în calităţile lui, ştiu cât de mult a muncit, aşa că pentru mine nu este o surpriză această medalie. Este un copil cu un caracter deosebit, aşa cum şi-ar dori fiecare antrenor. Satisfacţia este cu atât mai mare cu cât că am reuşit să depăşim sportivi de la cluburi de mare tradiţie, iar lumea boxului românesc începe să respecte din ce în ce mai mult munca pe care o facem noi, la Suceava”, a declarat antrenorul Andu Vornicu, care scoate rezultate pe bandă rulantă la secţia de box, dar care îşi desfăşoară în continuare activitatea pe bază de voluntariat.
Pentru pugiliştii suceveni urmează acum Campionatele Naţionale de cadeţi, acolo unde Clubul Sportiv Municipal va fi reprezentat de trei sportivi. „Laurenţiu Ungureanu este cotat cu şanse bune la o medalie, în contextul în care a cucerit Cupa României anul acesta şi s-a clasat pe locul cinci la Europene. Eusebiu Alucăi este un tânăr cu potenţial, de la care aştept să confirme, în vreme ce Eusebiu Popescu este un începător în care îmi pun mari speranţe”, a mărturisit Andu Vornicu.

Box. Rezultat remarcabil pentru suceveanul Sami Kutkut la Campionatele Naţionale pentru juniori, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava