Concert pascal
MOPAN Suceava

În etapa a II-a a Campionatului Naţional de rugby pentru juniori sub 18 ani, formaţia Liceului cu Program Sportiv din Suceava a întâlnit, la finele săptămânii precedente, gruparea CTTV Galaţi. La capătul unei partide dominate clar, sucevenii au câştigat cu 41-0. Acesta a fost prima victorie din această stagiune pentru gazde care în prima rundă au cedat la Bârlad.
Pentru gruparea pregătită de Dumitru Livadaru au marcat: Mendrihan – două eseuri, Solodiuc, Camilar, Drăghia, Cora şi Traci – câte un eseu, Cora a reuşit şi o transformare, iar Traci două.
Pentru LPS Suceava în partida cu CTTV Galaţi au evoluat: Pascu, Cuzeac, Jalbă, Atodiresei, Chirilă, Drăghia, Cozma, Mendrihan, Reguş, Bedlie, Cora, Camilar, Solodiuc, Boian, Traci. Au mai jucat Ianoş şi Bîrsan. În etapa a viitoare, LPS Suceava va juca din nou pe teren propriu în compania formaţiei CS Poli Iaşi.
„Am făcut un meci bun în compania echipei din Galaţi. Sper să reedităm această evoluţie şi contra puternicei formaţii ieşene” a declarat antrenorul echipei LPS Suceava, Dumitru Livadaru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava