Concert pascal
MOPAN Suceava

Brad Pitt este încă „foarte burlac”, deși s-a tot zvonit în ultima perioadă că ar avea o relație cu actrița Charlize Theron, potrivit contactmusic.com.

Potrivit informațiilor apărute în presa de peste ocean în ultimele zile, starul în vârstă de 55 de ani s-ar întâlni „ocazional” cu celebra actriță. Se pare că nu este nimic adevărat și că cei doi sunt „doar prieteni”.

O sursă apropiată celor doi actori a declarat, conform ContactMusic: „Brad și Charlize se cunosc de foarte mulți ani, iar recent au devenit prieteni mai apropiați, după ce au lucrat împreună. Se bucură unul de compania celuilalt și sunt pe aceeași lungime de undă în foarte multe domenii. Brad și Charlize au foarte mulți prieteni comuni și împărtășesc și dragostea pentru actorie, dar niciunul nu este pregătit pentru o relație serioasă în acest moment. Amândoi sunt încă foarte ‘burlaci’ în acest moment și nu este nicio surpriză că oamenii au început să vorbească despre viețile lor amoroase. Chiar ar forma un cuplu puternic hollywoodian, dar, momentan, sunt doar prieteni.”

The Sun a scris zilele trecute, citând o sursă apropiată celor doi, că povestea de dragoste dintr cei doi ar dura de o lună şi că a început în timpul sărbătorilor de iarnă.  O sursă citată de ziar a precizat Brad Pitt şi Charlize Theron au fost surprinşi în ipostaze tandre, în acest weekend, la hotelul Chateau Marmont din Los Angeles  și că păreau foarte apropiaţi. „Ea bea un cocktail cu vodcă iar el apă… Erau tandri, Brad având braţul în jurul taliei lui Charlize. La un moment dat, el i-ar fi făcut cu ochiul. Brad părea într-adevăr destins, părea foarte fericit…”.

Cei doi s-au cunoscut mai demult, actorul Sean Penn, fostul partener al actriţei, fiind cel care le-a făcut prezentările.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava