MOPAN Suceava

Britney Spears nu mai este considerată ‘cool’ de către copiii ei. Cântăreaţa în vârstă de 34 de ani este mamă a doi băieţi, Sean în vârstă de 11 ani, şi Jayden, în vârstă de 10 ani. Dacă în urmă cu câţiva ani erau bucuroşi să fie copiii unei celebrităţi, acum, când se apropie de adolescenţă, cei doi băieţi ai lui Britney sunt deranjaţi de job-ul mamei lor, potrivit contactmsic.com.

Cântăreaţa a declarat în timpul unei emisiuni Tv, potrivit sursei citate: “Băiatul meu cel mare are cele mai multe păreri. A ajuns la acea etapă în care îmi spune ‘Mamă, serios?!’, sau ‘Mamă, nu este deloc cool’, ori ‘Mamă, nu ştii nimic!’. Este la etapa de dinainte de adolescenţă, una care te pune în dificultate. ”

Cu toate acestea, Britney are şi un ajutor în Sean, nu numai un adolescent în devenire. Mai mult, cântăreaţa a apelat la băiatul pentru a o sfătui cu privire la cel mai nou album al ei, ‘Glory’. “Este foarte bine să-i cer părerea, pentru că este foarte sincer şi respect acest lucru. Mai mult, face parte din noua generaţie, aşa că atunci când îşi dă cu părerea faţă de noile mele piese îmi spune ‘Mamă, e foarte plictisitor acest cântec’ sau ‘Mamă, melodia asta sună foarte, foarte bine’.”, a mai povestit artista, potrivit sursei citate.

Însă, atunci când gazda emisiunii a întrebat-o pe Britney dacă ar schimba ceva , dacă Sear ar spune, ea a răspuns: “Nu chiar!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava