Concert pascal
MOPAN Suceava

Britney Spears ia parte la discuții cu privire la extinderea rezidenței sale în Las Vegas, dar nu a semnat încă un nou contract, notează contactmusic.com.

Interpreta piesei ´Pretty Girls´ a fost abordată pentru un nou acord ce vizează continuarea seriei concertelor din cadrul show-ului ei ´Britney: Piece of Me´ la The Axis de la Planet Hollywood la începutul anului 2016, dar nu a semnat nimic deocamdată.

O sursă a declarat pentru E! News că artista, în vârstă de 33 de ani – care se află momentan într-o vacanță în Hawaii cu băieții săi – nu a indicat ce planuri are în continuare.

Dar s-a zvonit că Britney este dornică să pornească un turneu în viitorul apropiat, având în vedere că înregistrază piese noi, conform contactmusic.com.

Cântăreața are programate spectacole începând din luna august până în octombrie, înainte de a face show în weekend-ul dinaintea Anului Nou în luna decembrie, ca parte a celor 142 de concerte cu care a fost de acord până acum.

Interpreta piesei ´Me Against The Music´ și-a început prima rezidență în Las Vegas în luna decembrie a anului 2013, dar și-a reînnoit contractul pentru trei luni, în luna mai.

Starul a recunoscut anterior că reprezentațiile într-o singură locație au însemnat o experiență care i-a oferit ˝foarte multă stabilitate˝.

Ea a explicat: ˝Obișnuiam să călătoresc peste tot în lume și să am show-uri diferite în fiecare noapte. Acum mă întreb: Cum reușeam să fac asta?˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava