Concert pascal
MOPAN Suceava

Viața de familie a solistei Britney Spears pare să fie un haos total, în continuare, în ciuda unei aparențe stabilități, după ce vedeta s-a măritat, recent, iar relația pare să funcționeze normal, notează click.ro.

Ei bine, chiar dacă Britney a recâștigat, de la tatăl ei, tutela celor doi băieți, Sean Preston, 16 ani, și Jayden James, 15 ani, din relația cu Kevin Federline, adolescenții par să fie distanți de mama lor.

Mark Vincent Kaplan, avocatul lui Kevin Federline, a transmis că vedeta nu a mai vorbit cu băieții ei de peste cinci luni de zile, iar copiii nu se simt, oricum, confortabil în prezența ei, conform TMZ.com

Avocatul a mai spus că situația ar fi cauzată de o serie de reproșuri făcute de Britney Spears celor doi băieți, iar decizia de a sta departe de ea le-ar aparține, în totalitate, conform sursei citate.

De asemenea, acesta a mai dezvăluit un amănunt șocant. Cei doi copii nu au mai dormit în casa mamei lor de ani buni. În trecut, timpul petrecut împreună implica prezența unei alte persoane care monitoriza ce se petrece între ei.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/britney-spears-si-a-abandonat-copiii-nu-au-mai-2195220.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava