Bruce Springsteen ar fi încântat dacă Martin Scorsese ar regiza un film care să-i prezinte povestea de viață, potrivit contactmusic.com. Rockerul în vârstă de 67 de ani și-a lansat recent autobiografia, intitulată ‘Born to Run’, după îndrăgitul cântec, dar și album, lansat în 1975.

Când a fost întrebat de reporterul postului de radio BBC 6 Music, Matt Everitt, în timpul unui interviu, dacă i-ar plăcea ca faimosul producător de filme să regizeze o adaptare a autobiograrfiei sale, Bruce Springsteen nu a ezitat să spună: „Ar fi prima mea alegere.”

Legendarul rocker a început să scrie cartea la scurt timp după ce a cântat la Super Bowl în 2009. Autobiografia prezintă detalii din tinerețea starului, petrecută într-un mic oraș din New Jersey, precum și primii ani ca muzician, apariția formației sale, E Street Band, dar și cum a devenit atât de cunoscut.

„Este amuzant și ciudat să scrii despre tine.”, a declarat Bruce Springsteen într-un interviu anterior lansării autobiografiei. „Dar în cazul unui astfel de proiect, scriitorul își face o promisiune, să-i arate cititorului ce se petrece în mintea sa. În aceste pagini, asta am încercat să fac”, a adăugat cel supranumit ‘The Boss’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava