Concert pascal
MOPAN Suceava

Bruce Springsteen ar fi încântat dacă Martin Scorsese ar regiza un film care să-i prezinte povestea de viață, potrivit contactmusic.com. Rockerul în vârstă de 67 de ani și-a lansat recent autobiografia, intitulată ‘Born to Run’, după îndrăgitul cântec, dar și album, lansat în 1975.

Când a fost întrebat de reporterul postului de radio BBC 6 Music, Matt Everitt, în timpul unui interviu, dacă i-ar plăcea ca faimosul producător de filme să regizeze o adaptare a autobiograrfiei sale, Bruce Springsteen nu a ezitat să spună: „Ar fi prima mea alegere.”

Legendarul rocker a început să scrie cartea la scurt timp după ce a cântat la Super Bowl în 2009. Autobiografia prezintă detalii din tinerețea starului, petrecută într-un mic oraș din New Jersey, precum și primii ani ca muzician, apariția formației sale, E Street Band, dar și cum a devenit atât de cunoscut.

„Este amuzant și ciudat să scrii despre tine.”, a declarat Bruce Springsteen într-un interviu anterior lansării autobiografiei. „Dar în cazul unui astfel de proiect, scriitorul își face o promisiune, să-i arate cititorului ce se petrece în mintea sa. În aceste pagini, asta am încercat să fac”, a adăugat cel supranumit ‘The Boss’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava