Concert pascal
MOPAN Suceava

Bruce Willis simte că a îmbătrânit. Faimosul actor în vârstă de 58 de ani are acum nevoie de mai mult de opt ore de somn pe noapte şi nu mai poate să-şi facă singur acrobaţiile în filme, potrivit showbizspy.com. Mai mult, el le-a spus prietenilor săi : « Sunt jumătate din omul care eram cândva. »

În filmul lui Bruce, care va apărea la vară, ‘Red 2’, s-au folosit simulări computerizate pentru acţiunile care, « în urmă cu şase sau sapte ani, erau ‘floare la ureche’ pentru el », după cum a spus un apropiat al actorului.

« Încetineşte şi a mărturisit că programul său din ultimul an a fost oribil pentru sănătatea şi pentru dispoziţia sa. Are nevoie de o pauză. », a mai spus sursa, potrivit showbizspy.com.

În urmă cu câţiva ani, Bruce Willis a decis să « lucreze cât de mult poate, înainte să fie prea târziu ». Din 2008, a făcut 14 filme, şi, mai mult de cinci sunt în curs de producţie. Dar, aceeaşi sursă a spus că actorul şi-a cam schimbat planurile, după ce anul trecut, soţia sa Emma a adus-o pe lume pe fetiţa lor, Mabel. « Acum, îl interesează mai mult calitatea vieţii pe care o trăieşte. I-a promis Emmei că o va lua mai moale cu munca şi că se va ocupa mai mult de familie – şi asta chiar face. », a adăugat sursa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava