MOPAN Suceava

Bruno Mars nu este supărat din cauza comentariilor răutăcioase pe care Kanye West le-a făcut la adresa sa în 2013, potrivit contactmusic.com.

Rapper-ul în vârstă de 39 de ani a reacţionat urât la scurt timp după ce interpretul piesei ‘Grenade’ a avut succes la ediţia din acel an a MTV Video Music Awards, când a cântat la eveniment şi a reuşit să plece acasă cu două trofee importante, inclusiv cu cel al categoriei ‘Best Male Video’.

Kanye a declarat pe scena din Brooklyn, New York, în 2013: „Îl văd pe Drake cântând, îl văd pe Bruno Mars cântând. Apoi încep a oferi premii, iar Bruno Mars câştigă toate nenorocitele de premii! De ce încearcă toate canalele media să intoxice oamenii cu piese ale unor frumuşei nenorociţi?”

Cu toate acestea, Bruno insistă cu nu-i poartă pică lui Kanye pentru aceste remarci. „Este Kanye – punct. Industria muzicală are nevoie de Kanye West. Dar ceea ce a spus el nu a fost o înţepătură. Poţi să îmi spui ce vrei – sunt pregătit pentru asta. Eu sunt cel mai mare critic al meu. (…) Eu şi Kanye suntem în regulă. M-a sunat şi şi-a cerut scuze.”, a spus Bruno, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava