Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântărețul Bruno Mars a făcut un show de zile mari alături de trupa rock Red Hot Chili Peppers, duminică seară, pe stadionul MetLife, New Jersey, în pauza galei Super Bowl 2014 – finala campionatului de fotbal american, informează contactmusic.com.

Spectacolul din pauza galei Super Bowl – care durează 12 minute – a început cu un cor de copii cântând versurile piesei ‘Billionaire’, iar apoi a apărut Bruno Mars pe scenă, cântând la tobe.

Artistul, pe numele său real Peter Gene Hernandez, a interpretat apoi piesa „Lock Out of Heaven”, alături de trupa lui de dansatori şi de muzicieni, cu toţii purtând veste din lame auriu. A urmat „Treasure” și ”Runway Baby” – piesă care a anunțat venirea pe scenă a celebrei trupe rock Red Hot Chili Peppers, mai scrie sursa citată.

Alături de Anthony Keidis şi Flea, care au apărut în fața publicului la bustul gol, în ciuda vremii răcoroase din New Jersey, Bruno Mars a interpretat o piesă de succes a trupei americane, „Give it Away”. La finalul melodiei, rockerii au părăsit scena, iar Bruno a spus mulțimii: ‘Faceți puțin zgomot pentru Red Hot Chili Peppers!”

La final, îndrăgitul cântăreț a cântat piesa ”Just The Way You Are”, piesă care i-a adus artistului primul său premiu Grammy.

Spectatorii prezenţi pe Metlife Stadium din East Rutherford, unde s-a jucat finala campionatului de fotbal american între echipele Denver Broncos şi Seattle Seahawks (câștigătoarea finalei), s-au arătat mai mult decât încântați de prestația lui Bruno Mars, aplauzele răsunând minute în șir.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava