Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Alegerea mobilierului de bucătărie este o etapă crucială în proiectarea unei bucătării. Acesta oferă spațiu de depozitare pentru ustensilele de bucătărie, micile aparate electrice și produsele alimentare. Pentru a vă echipa bucătăria în mod corespunzător și pentru a vă asigura un confort real în fiecare zi, mobila bucătărie trebuie aleasă cu grijă.

Primul punct de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți mobila bucătărie este stilul pe care îl doriți. Acesta va depinde de ambianța pe care doriți să o dați încăperii și casei dumneavoastră. De la clasic la modern, de la inovator la minimalist, există o mulțime de opțiuni și materiale pentru o mobilă bucătărie de calitate, precum și prețuri care se potrivesc tuturor bugetelor.

Mobilă bucătărie: stilul clasic

Dacă sunteți un fan al decorului clasic, atunci optați pentru lemn masiv. Căldura, calitatea și noblețea lemnului au trecut testul timpului, păstrându-și în același timp eleganța și atemporalitatea. Mai mult, designul său se îmbină perfect cu decorul și amenajările dvs. interioare. Adăugați o notă modernă mobilierului de bucătărie din lemn vopsind unul dintre pereți într-o culoare contrastantă.

Mobilă bucătărie: stilul bicolor

Marea tendință a momentului este stilul bicolor, care poate fi încorporat chiar și în proiectul dumneavoastră de bucătărie. Principiul este simplu: tot ce trebuie să faceți este să amestecați mobilierul în două culori diferite. În funcție de gusturile voastre, puteți opta pentru un mix clasic de efect de lemn și negru sau pentru o versiune mai vibrantă, care combină roșu și alb.

Mobilă bucătărie: stilul monocrom

Sobră, dar elegantă, bucătăria poate fi prezentată și în mod monocrom, indiferent de materialele alese. Încă o dată, culoarea pe care o alegeți pentru corpurile de bucătărie va depinde de gustul dumneavoastră și de dispunerea încăperii. În timp ce o culoare deschisă va mări vizual spațiul, o nuanță închisă va avea tendința de a-l micșora, fiind mai potrivită într-o bucătărie mare și luminoasă.

Ce scaune sunt recomandate pentru bucătărie?

Dacă aveți o bucătărie mică, alegeți scaune compacte, care nu ocupă prea mult spațiu, sau optați pentru scaune pliabile pentru a le depozita ușor atunci când nu le folosiți. Un scaun pliabil vă va face viața mai ușoară și nu va încurca atunci când doriți extra-spațiu în bucătărie. Ce modele de scaun pliabil sunt recomandate?

Scaun pliabil din lemn: un scaun din lemn netratat, lemn masiv, fag sau stejar oferă un aspect cald și rustic care se potrivește perfect cu o bucătărie clasică sau în stil rustic.

Scaun pliabil din metal: un scaun din metal cromat, cu cadru din oțel sau picioare metalice oferă un aspect modern, industrial, care se potrivește bucătăriilor moderne.

Scaun pliabil tapițat: un scaun tapițat și căptușit oferă un confort optim, dar și un stil elegant care se potrivește oricărui tip de bucătărie.

Nu uitați că cheia unei decorări reușite este echilibrul. Nu ezitați să vă jucați cu culorile, texturile și materialele pentru a găsi stilul care se potrivește cel mai bine bucătăriei dumneavoastră. Fie că optați pentru un scaun pliabil în culori la modă, din metal, lemn sau tapițat, important este să alegeți un model de scaun pliabil care să fie confortabil și practic.

Caracteristici și avantaje pentru colțare bucătărie

Dacă nu doar gătiți în bucătărie, ci și mâncați cu familia sau pur și simplu vă relaxați între mese, atunci această cameră ar trebui cu siguranță să fie completată cu o canapea mică și confortabilă.

Aceste colțare bucătărie au avantajele și dezavantajele lor. Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestui tip de mobilier este compactitatea sa. Colțarul este instalat în locul cel mai puțin folosit. Acest lucru economisește considerabil spațiul. Optați pentru colțare bucătărie mai mici, proiectate pentru trei sau patru persoane, și va fi convenabil pentru dvs. să luați masa acolo cu întreaga familie.

Există, de asemenea, modele moderne de colțare bucătărie cu „bonusuri” suplimentare sub formă de scaune pliabile sau sertare glisante, unde puteți depozita obiecte care nu ar trebui să fie în mod constant la îndemână. Într-o bucătărie mică, această canapea va fi un adevărat punct de atracție, înlocuind rafturile sau piedestalurile voluminoase.

Printre avantajele unor colțare bucătărie se numără designul lor universal. În plus, unele sunt decorate cu elemente care pot fi modificate dacă este necesar.

Alte sfaturi de care să țineți cont când alegeți mobila bucătărie:

–           Țintiți spre materiale durabile și de calitate. Atunci când amenajați o bucătărie modernă și funcțională, alegerea materialelor este, de asemenea, importantă: preferați materialele durabile și ușor de întreținut, cum ar fi oțelul inoxidabil și ceramica. Optați pentru un blat de lucru realizat din materiale durabile și rezistente la pete, cum ar fi granitul.

–           Iluminați-vă bucătăria cu stil. Creați o lumină funcțională și elegantă, care poate ilumina cu stil fiecare colț al bucătăriei dvs. De asemenea, folosiți lămpi suspendate sau spoturi pentru a crea o atmosferă confortabilă, poate plasându-le deasupra zonei de luat masa sau a peninsulei din bucătărie.

Bucătăria este inima casei. Cum o mobilăm “cu suflet”?, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava