Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultima etapă a seriei I a Ligii a III-a, Bucovina Pojorâta a avut șansa să joace în fața propriilor suporteri pentru a promova în Liga a II-a. Gruparea din Pojorâta a întâlnit pe teren propriu, în duel direct, chiar contracandidata ei la accesul în eșalonul secund al fotbalului românesc, Știința Miroslava.
La capătul unui joc extrem de disputat, gazdele au câștigat cu 2-1 și au reușit opromovare de senzație. Buhăcianu a marcat pentru cei de la Bucovina Pojorâta chiar în minutul 5 și a adus bucuria în rândul propriilor suporteri. Cei de la Știința Miroslava nu au renunțat la luptă și au egalat prin Tudorache în minutul 19 amuțind asistența. Echilibrul s-a menținut pe tabela de marcaj pânî în minutul 81 când Colța a reușind să înscrie cu un lob de senzație peste portarul ieșenilor și a declanșat fiesta pe micuțul stadion din Pojorâta.
S-a âncheiat așadar, Bucovina Pojorâta – Știința Miroslava 2-1 și gruparea suceveană a realizat o performanță de excepție la doar al doilea sezon al ei în Liga a III-a. Felicitări pentru echipa pregătită de Dănuț Mîndrilă care a demonstrat faptul că acolo unde este seriozitate și multă muncă se pot realiza lucruri deosebite.

Foto: Facebook

Bucovina Pojorâta a promovat în Liga a II-a, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava