• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Bucovina Pojorâta a profitat de faptul că liderul la zi al seriei I a Ligii a III-a, Știința Miroslava, a stat în cadrul etapei a XXIII-a și s-a apropiat la doar un singur punct în clasament după victoria de la Sporting Liești. Pentru echipa pregătită de Dănuț Mîndrilă a marcat Buhăcianu în minutele 41 și 45. Cealaltă reprezentantă a județului Suceava, Bucovina Rădăuți a stat și ea în runda a XXIII-a.
Bucovina Pojorâta păstrează șanse pentru promovare, speranțele lor fiind legate în special de evoluția grupării Bucovina Rădăuți care va juca pe teren propriu, în ordine, cu Știința Miroslava și apoi Bucovina Pojorâta. Dacă ieșenii realizează o ”sincopă”, Bucovina Pojorâta poate rezolva situația pentru că în ultima etapă a seriei I a Ligii a III-a se va juca meciul Bucovina Pojorâta – Știința Miroslava.

Rezultate înregistrate în etapa a XXIII-a a seriei I a Ligii a III-a:
Sporting Liești – Bucovina Pojorata 1-2
Aerostar Bacău – CSM Pașcani 3-0
Cetatea Tg.Neamț – Petrotub Roman 2-1
FC Zagon – Ceahlăul II Piatra Neamț 0-3
Sepsi Sf.Gheorghe – Csikszereda Miercurea Ciuc 0-0
Știința Miroslava și Bucovina Rădăuți au stat în această rundă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava