Concert pascal
MOPAN Suceava

Categoric, meciul de „Mărţişor” de la Miroslava va fi capital pentru partea a doua a campionatului echipei FC Bucovina Pojorâta. După o toamnă bună, în care chiar de la debut formaţia s-a ridicat la nivelul grupărilor de tradiţie din eşalonul trei valoric al fotbalului românesc, urmează sezonul de primăvară şi „suplimentul” numit play-off sau play-out.
Pregătirile de iarnă au consemnat câteva schimbări de efectiv, cea mai spectaculoasă fiind venirea brazilianului Marcio Ferreiro şi a portarului George Cristian de la Conpet Brăila. În meciurile amicale premergătoare sezonului oficial, FC Bucovina Pojorâta a fost învinsă cu 2-1 de Gloria Bistriţa, a pierdut cu 1-0 cu Rapid Suceava, dar a şi trecut de această componentă a seriei I a Ligii a II-a cu 5-1!
Echipa din Pojorâta rămâne bine „ancorată” financiar, bugetul de peste 50.000 de lei fiind asigurat în proporţie de 20% de Primărie şi 80% de sponsorii principali, grupul „Calcarul”, dar şi CFR şi pensiunile „Floare de Crin” şi „Vandana”.
Vicepreşedintele executiv Aurel Morariu a ţinut să amintească de munca plină de pasiune şi deinteresată a medicilor Anca Miruna Sucălescu, Paula Codreanu şi Gabriela Coca, dar şi a fizioterapeutului Ştefan Ionescu.
Şi activitatea în cadrul compartimentului de copii şi juniori a demarat cu succes, grupele pregătite de Mihai Eremia şi Valentin Rotaru având rezultate foarte bune la Cupa „Hagi – Danone” şi Cupa „Moş Crăciun”. Şi la cei mai mici au fost asigurate condiţii optime de pregătire, 14 seturi de echipament şi peste 50 de mingi fiind puse la dispoziţie de SC „Iany’s” şi patronul Dan Aioanei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava