MOPAN Suceava

Meci splendid în cadrul etapei a XIII-a a seriei I a Ligii a III-a între Bucovina Pojorâta și CSM Moinești. Specatorii din Pojorâta, care au umplut din nou tribunele, au avut ocazia să urmărească un joc dinami și multe goluri. Nu se poate spune că au plecat nemulțumiți de spectacolul sportiv, ci doar dezamăgiți de rezultatul final, 3-3, după ce favorții lor au condus cu 3-1.
Lazăr a deschis scorul în minutul 7 după o acțiune prelungită a gazdelor. Moineștenii au egalat în minutul 23 cu o lovitură de cap. Din acest moment, la ”rampă” a ieșit tânărul Buhăcianu care a înscris două goluri cu două șuturi de excepție.
Când toată lumea era ferm convinsă că Bucovina Pojorâta va câștiga și își va trece în cont toate cele tri puncte puse în joc, oaspeții au profitat de naivitatea apărării gazdă și au punctat în minutele 79 și 80.
A fost așadar 3-3 în disputa dintre Bucovina Pojorâta și CSM Moinești și din nou lipsa de experiență a privat frumoasa echipă bucovineană de un rezultat mai bun.

Bucovina Pojorâta: Axinte (Turiță) – Donose, Prundean, Tivodar, Fortună, Ioniță, Nemeș (Neagoe), Botezatu (Beleca), Cherariu, Lazăr, Buhăcianu (Scrab).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava