Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Etapa a IX-a a seriei I a Ligii a III-a a propus un nou derbi sucevean, față în față aflându-se Bucovina Pojorâta și Sporting Suceava. Meciul a fost frumos și aprig disputat și s-a încheiat cu victoria la limită a gazdelor, scor 1-0.
Cei aproximativ 400 de spectatori prezenți la partida de la Pojorâta au putut să-și arunde căciulile în sus de bucurie în minutul 9 când Bogdan Botezatu a prins un șut splendid de la 18 metri și l-a învins pe portarul Afloarei. Tinerii jucători de la Sporting Suceava au acuzat șocul primirii golului, gazdele având o serie de patru-cinci ratări cât roata carului de a majora scorul.
Nu s-a mai întâmplat nimic pînă la pauză pe tabela de marcaj, iar repriza secundă a fost una mult mai echilibrată. Spectatorii au înghețat o secundă în final de partidă când cei de la Sporting Suceava au trimis un balon care a șters bara. Mingea a ocolit poarta celor de la Bucovina Pojorâta și elevii antrenorului Dănuț Mîndrilă și-au trecut în cont al patrulea succes din acest sezon competițional. A fost bucurie în rândul susținătorilor fotbalului din Pojorâta, dar și în inimile președintelui Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor și a primarului Pojorâtei, Bogdan Codreanu, care au fost prezenți la meci.

Bucovina Pojorâta: Turiță – Neagoe, Prundean, Tivodar, Fortună, Cherariu, Iftimie (Ilie), Botezatu, Godan (Stroia), Nemeș, Beleca.
Sporting Suceava: Afloarei – Siminicariu, Antonesei, Duman, Vicol (Vișinari), Tibiche, Cutaș (Nechitoaia), Moldovan, Ulian, Daniliuc, Kuruc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava