Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuți a disputat un prim meci amical al pregătirilor de iarnă în compania juniorilor de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava, la finele săptămânii precedente. Partida s-a încheiat nedecis, scor 6-6, constituind un bun prilej pentru antrenorul Iulian Ionesi de a-i vedea la lucru pe toți jucătorii avuți la dispoziție, inclusiv pe fundașul central Vasile Vitu, care a decis să se antreneze cu Bucovina până când va lua o decizie fermă în ceea ce privește viitorul său fotbalistic. De asemenea, au fost testați și o serie de tineri de perspectivă, precum Moloce, Popescu sau Irimescu.

Rădăuțenii vor mai disputa alte 11 partide de verificare până pe data de 13 martie, când va debuta sezonul de primăvară, după cum urmează: pe 20 ianuarie cu Aerostar Bacău, pe 23 ianuarie cu Juniorul Suceava, pe 27 ianuarie cu Hușana Huși, pe 30 ianuarie cu Șomuz Fălticeni, pe 13 februarie cu Juniorul Suceava, pe 17 februarie cu Hușana Huși, pe 20 februarie cu Șomuz Fălticeni, pe 24 februarie cu Dante Botoșani, pe 27 februarie cu Ceahlăul Piatra Neamț, pe 3 martie cu Dante Botoșani și pe 6 martie cu FC Botoșani, juniorii de elită.

De asemenea, între 3 și 13 februarie Bucovina va efectua un stagiu de pregătire centralizată într-o locație ce urmează a fi stabilită.

Lotul de bază, din 22 de jucători, este alcătuit din portarii Ionuț Puianu, Cristi Butnariu și Paul Rotar, fundașii Florin Antonesei, Mugur Florescu, Vasile Chirilescu, Alexandru Ciobanu, Marius Puha, Abel Coajă și Iulian Coroamă, mijlocașii Vasile Dănilă, Daniel Bejenar, Valentin Vatamaniuc, Alexandru Irimescu, Ionuț Plămadă, Alexandru Pitic, Mihai Nistor și Cătălin Coroamă, și atacanții Ionel Stoian, Iulian Ionesi, Robert Ciobanu și Adrian Stroe.

Bucovina Rădăuți ocupă locul al treilea al clasamentului Seriei I din Liga a III-a, având acelașI număr de puncte cu celor două formații de pe primele două locuri, Știința Miroslava și Foresta Suceava. După disputarea a 10 etape, inclusiv una din retur, cele trei formații sunt la egalitate de puncte, 22. În prima etapă Bucovina Rădăuți va întâlni gruparea CSM Pașcani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava