Concert pascal
MOPAN Suceava

Compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnată să administreze proiectul de birouri Floreasca Park situat în zona Floreasca – Barbu Văcărescu din nordul Bucureștiului, cel mai mare hub de afaceri din Capitală.

Cushman & Wakefield Echinox va avea atribuţii ȋn gestionarea activităţii administrativ – operaţionale de zi cu zi ȋn cadrul proiectului, printr-o echipă de specialişti atât on-site, cât şi la sediul central, coordonaţi de către Mihaela Petruescu, Partner Asset Services.

Mihaela Petruescu, Partner Asset Services, Cushman & Wakefield Echinox: „Suntem onorați să ne implicăm în administrarea proiectului Floreasca Park, unul dintre cele mai reprezentative parcuri de business din zona Floreasca – Barbu Văcărescu. Traversăm o perioadă atipică, fără precedent, și în aceste momente rolul și implicarea noastră în calitate de property manageri este esenţială în susținerea revenirii angajaților într-un spaţiu de birouri adecvat condiţiilor şi trendurilor mereu în schimbare.”

Având o suprafață închiriabilă de 39,350 de metri pătraţi și chiriaşi precum Oracle, Kellogg’s, BASF, Saint-Gobain sau Ursus Breweries, Floreasca Park a fost finalizat la sfârşitul anului 2013 de către Portland Trust. În decursul acestui an, ca urmare a unei tranzacții intermediate de Cushman & Wakefield Echinox, Resolution Property și Zeus Capital Management au achiziționat Floreasca Park de la un fond administrat de GLL Real Estate Partners GMBH (membru al Grupului Macquarie).

Floreasca Park integrează un design eficient și consum scăzut de energie, cele două clădiri de clasa A, conectate printr-o parcare subterană cu 586 de locuri, fiind certificate BREEAM „Excellent”. Proprietatea beneficiază de numeroase conexiuni la mijloacele de transport în comun și facilități pentru chiriași, Promenada Mall și parcurile Regele Mihai I (Herăstrău) și Floreasca fiind situate în imediata apropiere.

Proiectul se află în zona Floreasca – Barbu Văcărescu, considerată ”Noul CBD” (Central Business District) al Capitalei, în condițiile în care o serie dintre cele mai mari companii din România și-au stabilit sediile în birourile moderne cu o suprafață de 520.000 de metri pătrați construite în zonă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava