Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuți a susținut un meci amical în compania colegei de serie Viitorul Darabani. Partida, disputată la finele săptămânii trecute a avut loc pe terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava și s-a încheiat cu victoria clară a formației antrenate de Marius Lup și Ionuț Plămadă, cu scorul de 4-0. După un început pe joc echilibrat, rădăuțenii au punctat decisiv în repriza a doua, prin golurile marcate de Ionel Stoian (3) și Alin Florescu.

Bucovina Rădăuți a început meciul în alcătuirea: Butnariu – Șpac, Dumitraș, Baciu, Coajă, Sahlean, Irimescu, Stroe, Plămadă, Leonte, Coroamă. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: Udeanu, Gheorghiță, Florescu, Șvichi, Aftanache, Stoian, Ungurianu, Derevlean, R. Cimbru, Bălan.

Până în prezent, bucovinenii au câștigat toate partidele de pregătire din acest an: 4-2 cu Politehnica Iași, 3-0 cu FC Botoșani și 6-0 cu Juniorul Suceava.

Până la startul sezonului oficial, gruparea rădăuțeană va mai juca o partidă de verificare cu Foresta Suceava, pe 4 martie, însă oficialii clubului sunt în căutare de alți doi-trei adversari pentru completarea programului de jocuri amicale.

După disputarea a 15 etape din sezonul regulat, Bucovina ocupă poziția secundă în ierarhia Seriei I a Ligii a III-a. În primul meci de campionat din 2023, pe 11 martie, formația rădăuțeană va evolua pe teren propriu, împotriva celei de-a treia clasate, CSM Bacău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava