Concert pascal
MOPAN Suceava

În turul doi al ediţiei 2015-2016 a Cupei României la fotbal, Bucovina Rădăuţi a jucat pe terenul grupării bistriţene ACS Dumitra. La finele celor 90 de minute de joc, scorul a fost 2-0 pentru gruparea suceveană. Pentru învingători au marcat Vitu şi Apostol.
Partida a fost decisă în ultimele 20 de minute şi a fost influenţată de căldura toridă pe care s-a jucat. Prima repriză s-a încheiat la egalitate, 0-0, pentru ca în minutul 70 Vitu să înscrie după o lovitură liberă executată de Stoian. Golul al doilea al rădăuţenilor a venit în minutul 79 când Apostol a transformat impecabil o lovitură liberă de la 25 de metri.
Bucovina Rădăuţi: Butnariu – Alexandru, Hrimiuc, Vitu, C.Ciurlă – Luţac, Stoian, A.Ciurlă, Cotoară – Apostol, Julei. Au mai jucat Zaremba şi Ionesi.
Bucovina Rădăuţi va face parte din seria I a Ligii a III-a în sezonul 2015-2016 alături de formaţiile: Ştiinţa Miroslava, Sepsi Sfântu Gheorghe, Aerostar Bacău, Petrotub Roman, Cetatea Târgu Neamţ, Metalosport Galaţi, CSM Paşcani, FC Zagon, Sporting Lieşti, CS Panciu, Atletico Vaslui, Speranţa Reuceşti, Inter Dorohoi şi Ceahlăul II Piatra Neamţ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava