Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuți a suferit o înfrângere clară pe terenul formației Petrotub Roman în cadrul etapa a XV-a a seriei I a Ligii a III-a. socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea de la Roman. La capătul unei partide pe care rădăuțenii doresc să o uite cât mai repede, gazdele s-au impus cu 4-0.
“Galben-albaștrii” au evoluat bine în prima parte a meciului, ba chiar au avut o ocazie imensă în minutul 15, când Lușac a șutat în bară din cinci metri. Echilibrul de pe tabelade marcaj s-a rupt abia în ultima jumătate de oră a jocului dintre Petrotub Roman și Bucovina Rădăuți.. Romașcanii au deschis scorul în minutul 64, prin Marin cu un șut la colțul lung, iar șapte minute mai târziu și-au dublat avantajul prin căpitanul Popa, care a transformat un penalty comis de Andrei Ciurlă.
Speranțele rădăuțenilor la un rezultat pozitiv s-au năruit cu totul în minutul 80, când nou-intratul Apostol a vazut direct cartonașul roșu după ce l-a călcat involuntar pe portarul gazdelor. În superioritate numerică, Petrotub a mai punctat de două ori până la final, prin Damian și Stahie, ambii profitând de gafele defensivei oaspeților.
Bucovina Rădăuti: Butnariu – A. Ciurlă, Hrimiuc, Vitu, C. Ciurlă – Ionesi, Zaremba, Păsăilă, Sabie – Julei, Luțac. Antrenor: Iulian Ionesi. Pe parcurs au mai intrat: Apostol, Grecu, Polocoșeri și Alecsandru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava