MOPAN Suceava

În perioada 15-17.05.2023, o echipă comună formată din inspectori vamali din cadrul Direcției Regionale Vamale Iași – Biroul Echipe Mobile și Biroul Vamal de Frontieră Dornești împreună cu ofițeri ai Inspectoratului de Poliție Suceava, au efectuat un control în domeniul protejării drepturilor de proprietate intelectuală la sediul unui operator economic din localitatea Dornești. Acțiunea a fost inițiată de către Serviciul Coordonare Echipe Mobile și Control Operativ din cadrul Autorității Vamale Române.

Ca urmare a controlului, inspectorii vamali au reținut un număr de aproximativ 83.400 perechi încălțăminte sport susceptibile de a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru diferite mărci (Adidas, Asics, Nike, New Balance, Balenciaga etc). A fost demarată procedura de verificare prevăzută de legislația în vigoare, bunurile fiind reținute în conformitate cu prevederile art.17 alin.1 din Reg. (UE) 608/2013.

Valoarea bunurilor reținute, dacă ar fi fost comercializate pe piață la prețul de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 29.200.000 lei.

 

Bunuri în valoare de 29.200.000 lei reținute de inspectorii vamali din cadrul Direcției Regionale Vamale Iași, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava